Om oss

Rosenqvist Entreprenad AB

 

En innovativ järnvägsentreprenör

 

Rosenqvist Entreprenads historia tog sin början 1985, när grundaren Anders Rosenqvist insåg att branschen hade stora effektiviseringsmöjligheter, och började utveckla nyskapande innovationer som kunde effektivisera det dagliga arbetet inom järnvägen. Sedan dess har företaget utfört järnvägsentreprenader åt många olika aktörer och även hunnit med att lansera innovationer som enkelt kan monteras på entreprenadmaskiner. Under många år bedrev Rosenqvist produktutveckling i ett separat bolag, Rosenqvist Rail, som på grund av sin unika tekniska plattform inom ramen för byggnation och underhåll av järnväg sedan köptes upp av en internationell koncern.

Rosenqvist Entreprenads verksamhet är idag fokuserad till Stockholm/Mälardalen. Ambitionen är att inte bara vara en underleverantör, utan att ses som en långsiktig och pålitlig partner som kan bidra till att säkra projektets kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Kunden ska tryggt kunna lämna över ett uppdrag med vetskapen att det tas ett helhetsansvar, från det att projektet inleds till dess att det är slutbesiktigat och klart.

Kärnkompetensen är att bygga och underhålla järnväg och arbetet präglas av nyskapande, ansvarstagande och långsiktiga kundrelationer.

 

Järnvägsentreprenader med fokus på Mälardalen

Vår verksamhet är fokuserad till Stockholm/Mälardalen, inte minst eftersom det är den region där de största och mest omfattande investeringarna i spårbunden infrastruktur äger rum.

Våra tjänster:

En långsiktig partner på spåret

Vår ambition är att vara mer än bara en underleverantör. Vi vill vara en långsiktig och pålitlig partner som kan bidra till att säkra projektets kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt självklart säkerhet, tidplan och ekonomi. Kunden ska tryggt kunna lämna över ett uppdrag till oss med vetskapen att vi tar ett helhetsansvar, från det att projektet inleds till dess att det är slutbesiktigat och klart.

Läs mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig

Kontakta oss

Tel 08-270066
Fax 08-279688
information@rosenqvistentreprenad.se

Besök oss

Vargmötesvägen 9
186 33 Vallentuna

Certifieringar

certifieringar certifieringar