På rosenqvistentreprenad.se används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer.

Jobba hos oss

En utvecklande och spännande arbetsmiljö

Under de kommande åren planeras flera stora och intressanta projekt som bidrar till att stärka den spårbundna infrastrukturen. Vi är med i flera stora projekt i Stockholm och Mälardalen.
Hos oss får du en varierad och utvecklande arbetsmiljö och får ta del av vår mångåriga erfarenheter inom arbete på järnvägen. Här får du plats att växa och du har möjlighet att själv påverka din yrkesutveckling. Vi tror på samarbete och att ta hand om varandra för att nå målen och överträffa våra kunders förväntningar.

I arbetet läggs stor vikt på utbildning och coachning. Du kommer att arbeta med kompetenta kollegor och med spännande projekt. Huvudkontoret ligger i Vallentuna med kontor, verkstad, tvätthall och lager. Vi är ca 65 medarbetare och har ca 25 maskinenheter.

För att trivas hos oss är det viktigt att du kan ta eget ansvar, vågar fatta egna beslut och har lätt att samarbeta med personer i din omgivning. Vi söker kontinuerligt efter personal som vill utvecklas med oss. Se aktuella tjänster eller skicka en intresseanmälan till oss.

Lediga tjänster

Tjänst Sista ansökningsdatum
ARBETSLEDARE Löpande
MASKINFÖRARE Löpande
PLATSCHEF Löpande

Så här säger de som jobbar hos oss

Det finns många roliga och varierande arbetsuppgifter och arbetstiderna varierar också vilket jag tycker är jättebra. Man får också vara ansiktet utåt mot våra kunder, vilket jag gillar.
Rosenqvist Entreprenad ger mig också möjlighet till utveckling och vi har väldigt fina och moderna maskiner och redskap att jobba med.

Vi är många med olika kompetenser på Rosenqvist Entreprenad. Därför kan vi tillsammans ta oss an väldigt stora och spännande projekt. Vi är ett företag där vi värnar om varandra och hjälper till där det behövs. Framgång bygger vi tillsammans och därför älskar jag att vara en del av Rosenqvist Entreprenad.

ARBETSLEDARE

ARBETSLEDARE

Arbetsuppgifter

Du leder ditt arbetslag ute på arbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta mål.

Du har löpande dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer men även ett stort ansvar gentemot beställaren.

Du ska känna till vad som ingår i projektet och vad som är tilläggsbeställning som skriftligen ska beställas/bekräftas av kunden.

Du ansvarar för att dagboksanteckningar förs/görs dagligen på projektet.

Du medverkar vid framtagandet av kalkyler inför offertgivning och/eller enklare tilläggsbeställningar i projektet.

Medverka vid inköp inom projektets ramar och fastställd attestförordning och påföljande leveranskontroller.

Du rapporterar till arbetschef.

Kvalifikationer

Den Arbetsledare vi söker bör ha god praktisk erfarenhet från anläggningsbranschen. Du bör behärska Microsoft Office inkl. Project.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och affärsinriktad. Som ledare har du förmåga att skapa ett starkt team som levererar projekt i tid, med beaktande av kvalitet och arbetsmiljö. Du är tydlig, och kan delegera ansvar, men är samtidigt beredd att aktivt stötta dina medarbetare ute på arbetsplatsen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med klart definierat ansvar och befogenhet. Tydliga värderingar, kompetenta medarbetare och stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Låter det intressant skickar du din ansökan till ansok@rosenqvistentreprenad.se eller ringer företagets Produktionschef Sami Karhula på mobil 070-667 17 27

MASKINFÖRARE

MASKINFÖRARE

Arbetsuppgifter

Körning av främst spårgående maskiner och vid behov även arbeta utanför maskinen.

Se till att maskinen, dess redskap och tillbehör alltid är i bästa skick och att förebyggande underhåll fungerar väl och i förekommande fall att service sker enligt bok.

Tidrapportering av maskin och utrustning.

Du rapporterar till företagets Maskinchef men under pågående projekt rapporterar du även till utsedd Arbetsledare eller Platschef.

Kvalifikationer

Du bör ha några års erfarenhet av maskinkörning i samband med mark- och anläggningsarbeten, gärna från järnvägsmiljö. Våra maskiner är främst spårgående traktorgrävare, hjulgrävare samt minigrävare.

Du skall ha förarbok eller förarbevis och lägst körkort B.

Som person är du är pålitlig och ansvarstagande. Har ett personligt driv och en önskan att göra ett effektivt och bra arbete.

Det är även viktigt att du fungerar bra ihop med dina kollegor samt har ett bra sätt gentemot våra beställare.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i varierande miljöer. Som Maskinförare kommer du arbeta i spårmiljö som järnväg, spårväg och tunnelbana, även andra typer av arbeten förekommer. Det huvudsakliga arbetsområdet är Stockholm och Mälardalen men även arbete på annan ort samt varierande arbetstider förekommer.

Låter det intressant skickar du din ansökan till ansok@rosenqvistentreprenad.se och eller ringer företagets t.f maskinchef  Daniel Thelin 072-534 32 00

PLATSCHEF

PLATSCHEF

Arbetsuppgifter

I rollen som Platschef leder och driver du arbetet i ett flertal pågående projekt.

Du ansvarar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i projektet. Utvecklar och leder teamet på arbetsplatsen och tar helhetsansvar för att ni tillsammans genomför ett projekt med hög kvalitet och nöjd kund. Du ansvarar för uppföljning av projektets tidsplan, är ansvarig för kvalitet- och arbetsmiljö, ansvarar för resursplanering samt kontakt med beställare.

Som Platschef ansvarar du för att projektinköp planeras, fördelas och genomförs i enlighet med gällande rutiner och i samråd med överordnad chef medverka vid upphandling av underentreprenörer och leverantörer. Du ansvarar för att, attestera tidrapporter och upprätta underlag för fakturering och löner. Du ansvarar för förhandlingar om uppmätningar och tilläggsarbeten gentemot beställaren.

Du rapporterar till Arbetschef.

Kvalifikationer

Den Platschef vi söker ska vara en god ledare, god erfarenhet av projektledning och bra på att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är gymnasieingenjör eller motsvarande teoretiska kunskap alternativt har flerårig praktisk erfarenhet från att leda produktion inom området. Du bör vara väl insatt i entreprenadjuridik och behärska Microsoft Office inkl. Project.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad, affärsinriktad och en god ledare som har förmåga att skapa ett starkt team som levererar projekt i tid, med beaktande av kvalitet och arbetsmiljö. Som ledare är du tydlig, och kan delegera ansvar, men är samtidigt beredd att aktivt stötta dina medarbetare ute på arbetsplatsen.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med klart definierat ansvar och befogenhet. Tydliga värderingar, kompetenta medarbetare och stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Låter det intressant skickar du din ansökan till ansok@rosenqvistentreprenad.se eller ringer företagets Produktionschef Sami Karhula på mobil 070-667 17 27